Mehiläisfarmi ELMA B

Hiihtomäentie 39 a 3

00800 Helsinki, Finland

Martti Järvi +358 40 547 5600

Elina Vikman +358 50 355 6515

elma@elmab.fi

Copyright © 2020 Mehiläisfarmi ELMA B. All rights reserved.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.


REKISTERINPITÄJÄ
Mehiläisfarmi Elma B

Martti Järvi
Hiihtomäentie 39 a 3
00800 Helsinki


REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Martti Järvi
Puhelin +358 405475600
Sähköposti: elma@elmab.fi


REKISTERIN NIMI
Elma B:n asiakasrekisteri


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Elma B:n asiakkaaksi tai ostanut Elma B:n tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Elma B:n asiakasrekisterin ylläpitäminen, asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen.

Rekisteriä käytetään myös kadonneiden tilausten seurantaan.
Tietoja voidaan käyttää Elma B:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman
kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa
ja edellyttämissä rajoissa.
Rekisterin tietoja voidaan käyttää Elma B:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Elma B. saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Tietoja käsitellään ainoastaan Elma B:n asiakassuhteen ylläpitämiseen.


REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
• Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot tilauksista
• Tilausten seurantatiedot


TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Elma B:n käytössä, paitsi Elma B:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Elma B:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai
laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Elma B:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.


REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Verkkokauppa.comin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia.
_________
Verkkokaupan tuotteita myy Mehiläisfarmi Elma B., y-tunnus 1079835-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron, joka on ruoan osalta 14% ja muuten 24%. Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusaikojen muutoksiin.

 
0