1/5

SUOMALAINEN MEHILÄISFARMI

Mehiläinen on ihmisen paras ystävä -Elma B.

Kaunista, hyödyllistä & hyvää makua! 

Suunnittelemme ja valmistamme Elma B -tuoteperhettä hunajasta ja mehiläisvahasta. Samalla hoidamme mehiläisiä Pohjois-Satakunnassa eli tärkeimmät raaka-aineet saamme omasta tarhauksesta, luonto- ja mehiläisystävällisesti.

Hunajat, kosmetiikka sekä kynttilämme valmistuvat pihapiirin entisessä kyläkaupassa. Pidämme tuotteet yksinkertaisina sisällyttäen niihin vain vaikuttavat ainesosat, eivätkä ne siis sisällä keinotekoisia maku-, haju-, tai säilöntäaineita. Tarkat sisältömerkinnät löytyvät sivuiltamme jokaisen tuotteen kohdalta ja myyntipakkauksista.

 

Tapaamme hoitaa mehiläisiä kuuluu luonnollisesti hyvä ja ammattitaitoinen huolenpito, puiset pesät, puhdas ympäristö ja lyhyet etäisyydet tarhojen välillä. Hoitotapaamme ei kuulu pesien siirtely parempien satotoiveiden perässä, pölytys-tai torjuntapalveluiden tuottaminen mehiläisillä, eikä mehiläisten lääkitseminen. 

 

Tuotamme artesaanihunajaa, mikä myös tarkoittaa runsaasti käsityötä. Hunajan maku syntyy satokasvien meden ominaisuuksista, joten pyrimme kiinnittämään erityistä huomiota mehiläispesien ympäristön flooraan. Linkoamme, säilytämme ja purkitamme hunajat erilaisten medenkeruuympäristöjen mukaan. Näin voimme tarjota joka vuosi ominaisuuksiltaan yksilöllisiä ja erimakuisia Hymypoika-hunajia. 

Palvelemme yksityisasiakkaiden lisäksi jälleenmyyjiä ja teemme yritysyhteistyötä.

 

Terveisin,

signature.png
Mehiläisfarmi Elma B henkilökunta hunajalaiturilla
 
 
Kauppa_hunajat.jpg